Skänk en gåva

Det finns flera sätt att skänka gåvor till projektet och de människor i Zambia som berörs. Följande alternativ finns:

  1. Skänk pengar
  2. Skänk en folkhögskolekurs på två veckor för en person (200 kr)
  3. Ge bort en present

Nu kan du alltid använda mobilapplikationen SWISH för betalningar av gåvor eller medlemskap! Skicka då pengarna till nummer: 123 340 93 80 och ange samma uppgifter som vid insättning på postgiro.

1) Skänk pengar

Vår verksamhet bygger till största delen på gåvor från vår medlemmar. Om du vill ge en gåva kan du sätta in ett valfritt belopp på vårt plusgiro 83 18 85-9. Märk insättningen med gåva och ditt namn.

Med anledning av ZASPs 25-årsjubileum har vi en särskild Jubileumsinsamling. Läs mer under Kampanjer.

2) Skänk en folkhögskolekurs på två veckor för en person (200 kronor)

ZASP:s folkhögskolekurser i bland annat jordbruksmetoder, demokrati och HIV/aidsprevention har blivit mycket populära. Sedan vi startade dem för tre år sedan har 2000 personer deltagit, 75 procent av dem har dessutom startat en studiecirkel efteråt i sin hemby. Vi hoppas naturligtvis att lika många ska kunna ta del av dem i framtiden. För 200 kronor kan du sponsra en deltagare som går en kurs på två veckor. Pengarna går bland annat till boende i lodgen, mat i kantinen och lön till folkhögskolelärarna. (Kurserna är gratis för deltagarna så ZASP står för alla kostnader.)

Om du vill skänka en folkhögskolekurs kan du sätta in 200 kr på vårt plusgiro 83 18 85-9. Märk insättningen med ”kurs” och ditt namn. Det går också att betala via ZASP-shopen (se länk nedan).

Länk: Folkhögskolekurs i ZASP-shopen TIPS: Ge bort en kurs som Fars Dags-present! Ladda ner grattiskort här 

Grattiskort Fars Dag Kurs
Grattiskort Fars Dag Kurs
2014_11_Fars-dag-kurs-.pdf
23,9 MiB
314 nerladdningar
Detaljer...

3) Ge bort en present

Ovanstående alternativ kan utformas som en present till en av dina vänner. För över pengar enligt anvisningarna ovan, märk insättningen med aktuellt val och hör därefter av dig till Elisabeth Callstam så skickar hon ett kort som du kan ge bort.

Du kan även använda ZASP-shopen för att ge bort en present. Ange då en annan persons adress som leveransadress och lämna gärna en notering i kommentarsfältet.

ZASP-shopen

Köp presenter som gör skillnad, besök ZASP-shopen på www.zasp.org

Kära medlem …

... vi vill passa på att tacka för ditt betydelsefulla stöd! Är du inte medlem än så kan du läsa mer här.